22Q11 flyer Jolie LRU schenkt aan wie u dierbaar is. Ook als u er niet meer bent. Uw testament stelt u in staat te zorgen voor nabestaanden of andere dierbare personen.

Twee manieren om Stichting Steun 22q11 op te nemen in uw testament

Erfstelling - Het is mogelijk om Stichting Steun 22q11 bij testament te benoemen tot (mede)erfgenaam. Door middel van zo'n erfstelling ontvangt Stichting Steun 22q11 een bepaald percentage van uw nalatenschap. U bepaalt natuurlijk zelf welk percentage u aan elk van de erfgenamen wilt nalaten.

Legaat - Als u Stichting Steun 22q11 niet tot erfgenaam wilt maken, maar wel in uw testament wilt opnemen, kunt u Stichting Steun 22q11 een legaat nalaten. Dat betekent dat u een vastgesteld geldbedrag of een bepaald goed (bijvoorbeeld een huis, een stuk grond of een aandelenportefeuille) nalaat aan Stichting Steun 22q11. U kunt meerdere legaten opnemen in uw erfenis.

Zo werkt het

U gaat naar een notaris om een testament op te stellen. De kosten verschillen vaak per notaris, de notaris van Stichting Steun 22q11 in Almere biedt donateurs een gereduceerd tarief. Het eerste half uur van een oriënterend gesprek is altijd gratis. U kunt uw testament altijd wijzigen. U kunt Stichting Steun 22q11 een vast bedrag (een legaat) of een percentage (een erfstelling) geven van uw nalatenschap.

Stichting Steun 22q11 is een ANBI instelling, wij hoeven geen belasting te betalen over legaten en erfstellingen. Erfgenamen moeten dat wel.

klik hier voor doneren:
Klik hier om het donatie scherm te openen.

Sponsors

Logo PromoBase 600px
logo slogan NL 300rgb
MIDM1
Frits foundation
LogoVanBodegom
 

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.