IMG 2260

 Beste lezers,

De effecten van Corona op onze maatschappij zijn enorm. Het raakt ook onze Stichting Steun 22Q11 hard. Zo worden sponsor acties afgeblazen en is het onderlinge 22Q11 contact alleen nog via social media, telefoon en mail.

Gelukkig kunnen vele ouders op de socials hun zorg delen en advies vragen aan elkaar. Daarnaast zien we ook leuke foto’s voorbij komen hoe alles creatief wordt opgelost. Fijn dat we er op deze manier voor elkaar kunnen zijn.

We hebben als bestuur en kernteam onderling contact gehad over hoe we het beste met deze situatie om kunnen gaan.

Uiteraard volgen wij ook alle richtlijnen van het RIVM en naast het cancelen van de oudercontactdag hebben we nu ook besloten ons aan te sluiten bij het besluit van de organisatie van de internationale 22Q11 foundation om 22Q at the Zoo te cancelen. Deze dag is in mei en hopelijk ziet alles er dan weer veel rooskleuriger uit. Voor ons telt echter maar 1 ding en dat is dat de mensen met het 22Q11 syndroom en hun families gezond blijven.

We gaan nu verder kijken hoe wij op een andere (creatieve) manier met jullie betrokken kunnen blijven. Hierover volgt later meer via onze kanalen. Heb je zelf een prachtig idee? Laat het ons weten op mailto: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiteraard pakken wij onze activiteiten weer op zodra het RIVM hiervoor groen licht geeft.

Hierbij het NVK standpunt omtrent Covid-19 t.a.v. kwetsbare kinderen.
https://www.nvk.nl/nieuws/nieuwsbericht?newsitemid=26574856

STAY HEALTHY & SAFE

Het bestuur & kernteam van Stichting Steun 22Q11

 

 

Keurmerken

ANBI logoCBF logo

Doneer

Klik hier om het donatie scherm te openen.

Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.
Please wait

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.