Wie heb je nodig?

 

Algemeen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 Voorzitter Kim van Bekkum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris Petra Oostema: petraDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Financieel Marjolijn Bogaarts: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oudervereniging Hanneke van Haren: hDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

PR & Communicatie Kim van Bekkum: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Facebook besloten pagina Petra & Bouwe van Rijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 pagina: Ouders die een kind(eren) hebben met 22q11DS

Stichting Steun 22Q11 netwerk / familiedag  Mireille Eigenhuis: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Donateurslidmaatschap Cynthia Castelein - Mollet: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 Nieuwsbrief: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ons adres (na afspraak) Frontstraat 2, Uden

Accountant: Bolk en de Bekker, Uden

Stichting Steun 22Q11  is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel  onder nr 61013471

  Het fiscaal nummer van de stichting is (RSIN) 854165307

 

 

 

 

 

 

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.