banner Brabantse Wal 2018 LR

Beste lopers & wandelaars,

Welkom op de inschrijfpagina voor de Brabantse Wal Marathon van het 22Q11 team! Stichting Steun 22Q11 zal voor de 2de keer aanwezig zijn bij deze bijzondere editie 8 waar nu ook een speciale wandelroute aan toegevoegd is met wel heel toepasselijke kilometers: 22,11 km door de Brabantse Wal!

Lopen en wandelen. Dus naast de Marathon (42,24 km),  Halve marathon (21,62 km) , 10 km, 5 km en kidsrun 1,24 km is er dus ook een uitdagende wandelroute (22,11 km) Welke kies jij?

Hoe nu verder?

  • Stap 1! Schrijf je in! Wij melden uiteindelijk ons hele 22Q11 team in 1 keer bij de Brabantse Wal aan. Loop je samen met een groep en wil je een team actiepagina? Dat kan uiteraard. Wel willen wij graag van iedere loper zijn of haar aanmelding. De persoonsgegevens, kledingmaat etc. hebben wij van iedereen nodig.
  • Aan onze actiepagina op Why donate: http://www.whydonate.nl/onderzoek-predictie-neurocognitieve-achteruitgang-bij-22q11/project/ kan jij je eigen geldinzamelingsactie starten. Zie de button op deze pagina. Klik daarop en ga aan de slag. Op deze eigen pagina kan je je persoonlijke motivatie schrijven waarom je mee doet. Je kan er een foto plaatsen en je doelbedrag noteren. Een voorbeeld van zo’n geldinzamelingspagina zie je op de actiepagina. Het 22Q11 Berner Running Team heeft deze pagina al af en is al van start gegaan.
  • Het doelbedrag per loper is 100-. Dit mag natuurlijk ook meer zijn. Maar gezien de kosten die we maken per loper houden we een minimum van 100,- euro per loper aan. Dat zal je tenminste moeten binnenhalen om voor ons kostendekkend te zijn. Van dit bedrag betalen wij o.a. je inschrijfkosten, krijg je een shirt zodat je herkenbaar bent en gaat het overige bedrag naar het onderzoek: predictie neurocognitieve achteruitgang bij kinderen met het 22q11 syndroom. Uiteraard is het slimmer om je doelbedrag op je pagina hoger te zetten. Bijv: 220,11
  • Wat leuk is is dat je op de hoofdpagina kunt zien hoeveel er totaal al is opgehaald. Op je eigen actiepagina zie je je eigen opgehaalde bedrag!
  • Meer informatie over de Brabantse Wal Marathon zelf vind je hier: http://debrabantsewalmarathon.nl/ Uiteraard mailen wij je regelmatig een update.

Nogmaals dank voor je inschrijving! Super dat wij je kunnen toevoegen aan het 22q11 loop/wandel team van 2018 en dat je samen met ons gaat zorgen voor meer bekendheid en onderzoek. Want onbekend maakt onbegrepen

Heel veel succes met trainen en het werven van sponsoren en als jullie nog vragen hebben dan weten jullie ons te vinden.

Sportieve groet, Team Stichting Steun 22Q11, 


Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.
Please wait

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.