Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Het informatieboek van Stichting Steun 22Q11 is gemaakt om informatie te geven. Aan ouders die net een diagnose krijgen, artsen, maar ook alle ouders, familie, vrienden, bekenden of relaties van iemand met 22q11DS en/of relaties van Stichting Steun 22Q11. 

In dit boek is getracht jullie uitleg te geven over de vele gezichten van 22q11DS. De vele kenmerken, de enorme uitdagingen en beperkingen die kinderen en volwassenen met 22q11DS en hun naasten dagelijks ondervinden. We hebben artsen aan het woord gelaten over hun ervaringen met 22q11DS en ervaringsverhalen vanuit verschillende perspectieven in beeld gebracht. 

Het boek wordt eenmalig gratis verstrekt aan iedereen die een jaarlijks donateurslidmaatschap aangaat met de Stichting Steun 22Q11 (ander formulier op de site). Ben je enkel geïnteresseerd in het informatieboek of wil je (een) extra boek(en) ontvangen, dan kun je die met behulp van het onderstaand formulier bestellen. 

Om je boek(en) te ontvangen dien je daarnaast het totaalbedrag van € 22,11 per boek (geen verzendkosten binnen Nederland, voor Belgie € 9,-) over te maken op onze rekening. Het informatieboek ontvang je binnen ongeveer drie weken nadat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

Stichting Steun 22q11
NL20 KNAB 0726 4806 57
OVV: Je adres en het aantal boeken (Adres en plaats, 4 boeken)

*Vereiste informatie.
Dhr. / mevr. *
Voorletters *
Naam *
Tussenvoegsel(s)
Achternaam *
Straatnaam *
Huisnummer *
Toevoeging
Postcode *
Woonplaats *
Land *
E-mail *
Aantal *
Vragen of opmerkingen

Facebook 22Q11DS

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.