Stichting Steun 22Q11 heeft een echte mascotte. Zijn naam is Superaap Sammie! Superaap Sammie  is aanwezig bij evenementen & projecten. Maar Superaap Sammie staat tevens symbool voor onze Stichting Steun 22Q11. Onze kinderen zijn stuk voor stuk namelijk SUPERHELDEN! 

Superaap Sammie is er ook in knuffelvorm en te bestellen via deze link: KLIK HIER: KNUFFEL SUPERAAP SAMMIE. De knuffel kost 10 euro (excl verzendkosten) 

Superaap Sammie is ook een vast onderdeel van het informatiepakket wat wordt verzonden aan ouders die de diagnose 22q11 syndroom krijgen bij hun kind.

superaap Sammie

Superaap Sammie heeft ook zijn eigen leesboek.

Heel bijzonder want dit is gemaakt door een mama van een zoon met het 22q11 syndroom.  

Samenvatting boekje: 

Sammie is een Superaap en heeft de chomosomenafwijking, 22q11DS. Met alle uitdagingen die dit syndroom met zich meebrengt, laat hij zien wat het betekent en hoe hij en zijn familie hiermee omgaan in het dagelijks leven. Want Sammie is niet de enige met het 22q11 syndroom! Weet u al wat het 22q11 syndroom is en wat dit betekent?

Heeft uw kind 22q11? Dit boek helpt het kind te begrijpen wat hij of zij heeft. Het kind zal herkenning vinden en het niet alleen zien als iets verschrikkelijks, maar ook als iets wat hen zo bijzonder, lief en leuk maakt. Andere kinderen leren met dit boek dat het voor sommige kinderen niet allemaal vanzelf gaat. Het boekje is te bestellen via Boekscout: LINK BOEKJE SUPERAAP SAMMIE en kost 16,99 incl verzendkosten. Zo komt Superaap Sammie tot leven. Sammie heeft ook zijn eigen Facebook account. Hier zijn leuke kleurplaten te printen en laat hij zien wat hij allemaal mee maakt! Uiteraard kan je ook je eigen foto met Superaap Sammie posten. Tot ziens op facebook: https://www.facebook.com/superaapsammie/
De opbrengst van het boekje gaat naar de stichting www.steun22q11.nl
 
boekje superaap sammie

 

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.