Generated with MOOJ Proforms Version 1.5


Ouders, mensen met 22q11DS en belangstellenden kunnen lid worden van Stichting Steun 22Q11 door een donateurslidmaatschap aan te gaan. Het donateurslidmaatschap kost € 30,- per jaar per gezin.


Meerwaarde

Wat is de meerwaarde van het donateurslidmaatschap? Heel tastbaar is het informatieboek welke bij aanmelden gratis* wordt verstrekt. Maar ook ons jaarlijkse magazine welke wij in 2019 voor het eerst hebben uitgegeven is een onderdeel van dit lidmaatschap. Denk ook aan de flyers, folders en de nieuwsbrief die we u toezenden indien gewenst.

Verder krijgt u uitnodigingen voor de bijeenkomsten die we organiseren. Zoals de studiedag, familiedagen, 22Q at the Zoo. Tijdens deze events krijgt u met uw donateurslidmaatschap korting.

 

Iets minder tastbaar, maar zeker zo belangrijk, is dat veel van de dingen die voor het 22q11 syndroom nuttig en nodig zijn we alleen maar kunnen bereiken met uw steun. Dan gaat het om bekendheid, campagnes, projecten en onderzoek. Met elkaar kunnen we zorgen voor meer erkenning, herkenning en begrip voor het 22q11 syndroom in Nederland.


* Het boek wordt gratis verstrekt binnen Nederland. Voor verzending naar het buitenland vragen we een vergoeding ter hoogte van de verzendkosten.

kaft boek

*Vereiste informatie.

Contactpersoon

Vragen en/of opmerkingen

 
Let op! Wilt u ook onze nieuwsbrief ontvangen vul dan uw email adres in bij nieuws/blog, aanmelden nieuwsbrief.

Privacystatement: De gegevens zoals vermeld op dit aanmeldingsformulier voor een donateurslidmaatschap worden opgenomen in het donateursbestand van de Stichting Steun 22Q11 in verband met alle evenementen. De volledige tekst van het privacystatement is te raadplegen op steun22q11.nl

Je gaat akkoord met het vertrouwelijk verwerken van je persoonsgegevens in onze donateursadministratiesysteem

Verwerking persoonsgegevens * *

Je hebt kennis genomen van en gaat akkoord met de privacy verklaring

Privacy verklaring * *

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.