Het kernteam van Stichting Steun 22Q11

De kernteam verbindt ouders en mensen met het 22q11 syndroom. Ze ondersteunen het bestuur bij diverse taken. Vergaderen 2x per jaar met het bestuur samen. 

Het doel van het kernteam

Wegwijzer zijn voor ouders die na de diagnose zoeken naar informatie en contact met lotgenoten. 

Dat betekent dat zij ervoor zorgen dat er jaarlijks een familiedag georganiseerd wordt. Contacten met ouders leggen/onderhouden die vragen hebben en jaarlijks een oudercontactdag organiseren. Onze besloten facebookpagina's onderhouden. Daarnaast ouders en belangstellende adviseren en informeren. Hulp bieden bij acties die voor de Stichting Steun 22Q11 ondernomen worden.

Wil je deelnemen in onze pool van vrijwilligers en gevraagd worden op het moment dat we een actie of een evenement hebben? Dit kan via iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Hoe kom je in contact met de juiste personen van het kernteam?  

Contact persoon voor administratie/donateurs Cynthia Casteleijn: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wil je een actie organiseren en heb je onze hulp nodig dan kom je bij Petra Oostema: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Petra van Rijn is contact persoon voor de (besloten) facebook pagina's. Wil je je aanmelden voor deze groepen en lukt dit niet of heb je andere vragen/klachten etc over social media: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mireille Eigenhuis is contact persoon voor Tweedehandskids: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Mireille & Petra zijn tevens contactpersonen voor de familiedag en oudercontactdagen.

Overige vragen en contact: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kernteam LR samen

 

De oudervereniging is een onderdeel van Stichting Steun 22Q11. Ouders, mensen met het 22q11 syndroom en belangstellenden kunnen lid worden van Stichting Steun 22Q11 door een van de donateursvormen aan te gaan. Het ouderverenigings lidmaatschap kost € 35 per jaar per gezin.

Vanaf 2019 hebben we gekozen voor meerdere vormen van donateurs mogelijkheden. Deze zijn te lezen bij: Steun ons. Het ouderverenigings lidmaatschap is daar een onderdeel van. 

 

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.