studiedag
  
 

Programma studiedag dinsdag 23 november 2021

  

In overleg met het onze Multidisciplinaire Advies Raad (MAR) bestaande uit Dr. Michiel Houben, Dr. Erik Boot en Dr. Sasja Duijff en het UMC te Utrecht hebben wij dit jaar besloten om de studiedag met workshops in break-outrooms online te presenteren.  Ondanks dat er al veel coronaregels zijn vervallen kunnen wij vanwege diverse onzekere factoren niet garanderen dat een live vorm van de studiedag plaats zal kunnen vinden. Omdat wij dit jaar toch informatie willen delen en met jullie in contact willen komen is er gezamenlijk besloten voor een informatieve presentatie over de laatste ontwikkelingen en lopende onderzoeken en diverse interactieve workshops.

 • Algemeen gedeelte (20:00-21.00)
  Het algemene gedeelte zal worden gepresenteerd door Dr. Sasja Duijff (GZ-Psycholoog, IMH-specialist & Mindfulnesstrainer) en Dr. Erik Boot (Arts voor verstandelijk gehandicapten, Advisium, ’s Heeren Loo). In dit gedeelte zullen de laatste ontwikkelingen en onderzoeken over 22Q11 worden gepresenteerd. Het algemene gedeelte is voor iedereen toegankelijk.
 • Workshops (21.00-22.00)
  Je kunt je alleen inschrijven voor de workshops indien je lid bent van de oudervereniging. Alle leden hebben hiervoor een uitnodiging per mail ontvangen.

Kosten

 • Kosten zijn € 2,50 per aanmelding. Kosten moeten zijn betaald voor je de link krijgt toegestuurd. Je kunt het bedrag voor 12 november a.s. overmaken naar :

  NL 20 KNAB 0726 4806 57 ten name van Stichting Steun 22Q11
  Omschrijving: Studiedag 2021 en de naam waaronder je je hebt ingeschreven

Aanmelden:  voor 12 november 2021 

 • Klik hier om jezelf aan te melden via het formulier
 • Na aanmelden en betaling wordt er een in de week van 15-19 november een link via het opgegeven mailadres. Deze links zijn persoonlijk en mogen niet worden gedeeld.
 • Aanmelden voor de sessie kan vanaf een half uur voor de begintijd.
 • De sessies zullen precies op tijd beginnen.
 • Aanmelden na 12 november is vanwege technische en organisatorisch redenen niet meer mogelijk

 

*wijzigingen voorbehoudenLogoStichtingSteun22q11

 
 

Keurmerken

ANBI logoCBF logo

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.