Met uw hulp kunnen wij meer.

Eenmalig doneren aan Stichting Steun 22Q11?

Ook met een eenmalige donatie levert u een belangrijke bijdrage aan het voorzetten van ons werk. Ons doel is om de onbekendheid en het onbegrip dat nog altijd rondom het 22q11 syndroom heerst op te lossen. Wij willen duidelijkheid bij artsen, zorgverleners, leraren, hulpinstanties, familie en in de naaste omgeving van een persoon met het 22q11 syndroom.

Dit doen wij met jullie steun o.a. door middel van onze landelijke campagnes, “Omdat superhelden echt bestaan” en “Omdat sporten niet vanzelfsprekend is” om meer bekendheid te creëren.

Daarnaast helpt u met uw donatie mee met het verspreiden van informatie via ons magazine “Over leven met 22Q11” en onze informatie flyers.

Voorgaande donaties zorgde bijvoorbeeld al voor onze informatieve documentaire die in opdracht van de Stichting is gemaakt en op ons YouTube kanaal Stichting Steun 22Q11 te zien is.

Door middel van een nauwe samenwerking met de artsen van het 22Q11 medisch expertise team in Utrecht en Maastricht kunnen we jullie op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen rondom het 22q11 syndroom en organiseren we gezamenlijk jaarlijks een studiedag.

Met Stichting Hulphond zijn wij een nieuw project gestart waarbij we op een tastbare manier kinderen, maar ook volwassen met het 22q11 syndroom een helpende hand kunnen bieden d.m.v. coaching en training met honden. Een heel bijzonder traject waar u als donateur met uw donatie aan bijdraagt.

Met uw hulp kunnen we dit belangrijke werk voorzetten.Voor een eenmalige donatie maken wij gebruik van WhyDonate. (klik op Whydonate) of via ons rekening nummer. Alles komt dan rechtstreeks op de bankrekening van Stichting Steun 22Q11.

Stichting Steun 22Q11 NL20 KNAB 0726 4806 57 

 

MEER DOEN en BETROKKEN ZIJN??

 

Kijk dan eens naar onze andere opties. Zoals vaste donateur of de Club van 100.

 

 

Why donate

Hartelijk dank voor uw steun aan Stichting Steun 22Q11

 

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.