lidmaatschap

Lid van de oudervereniging worden?

 

Als lid van de oudervereniging kunnen we veel voor elkaar betekenen. Ons doel is om de onbekendheid en het onbegrip dat nog altijd rondom het 22q11 syndroom heerst op te lossen. Wij willen duidelijkheid bij artsen, zorgverleners, leraren, hulpinstanties, familie en in de naaste omgeving van een persoon met het 22q11 syndroom.

Dit doen wij met jullie steun o.a. door middel van onze landelijke campagnes, “Omdat superhelden echt bestaan” en “Omdat sporten niet vanzelfsprekend is” om meer bekendheid te creëren.

Daarnaast door het verspreiden van jaarmagazine “Over leven met 22Q11” en onze informatie flyers. Ook de informatieve documentaire die in opdracht van de Stichting is gemaakt en op ons YouTube kanaal Stichting Steun 22Q11 te zien is.

Door middel van een nauwe samenwerking met de artsen van het 22Q11 medisch expertise team in Utrecht en Maastricht kunnen we jullie op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen rondom het 22q11 syndroom en organiseren we gezamenlijk jaarlijks een studiedag.

Met Stichting Hulphond zijn wij een nieuw project gestart waarbij we op een tastbare manier kinderen, maar ook volwassen met het 22q11 syndroom een helpende hand kunnen bieden d.m.v. coaching en training met honden. Een heel bijzonder traject.

Ook organiseren wij elk jaar diverse lotgenotencontactdagen om zo onderling herkenbaarheid en saamhorigheid te creëren.

Wij willen dit werk graag voortzetten om zo veel voor u te kunnen betekenen. Daarom vragen wij u om een jaarlijkse bijdrage. U krijgt hier ook veel voor terug zoals o.a. diverse kortingen, het informatieboek en ons jaarlijks magazine. Wij hopen dat wij u mogen verwelkomen als lid van de oudervereniging. Eén van de donateursopties binnen onze Stichting.

Klik hier om u aan te melden

 

A: Lidmaatschap Oudervereniging

Kosten € 35,00 per jaar

 • Bij inschrijving wordt het informatieboek eenmalig gratis verstrekt
 • U hebt recht op kortingen tijdens:
  -Familiedag
  -22Q at the Zoo
  -(Jong)volwassenen dag
  -Studiedag
  -Andere door ons georganiseerder Event/Ledendagen
 • U ontvangt jaarlijks ons magazine “Overleven met 22Q11”
 • U ontvangt onze nieuwsbrief
 • Wij versturen op aanvraag gratis flyers, folders, posters
 • U ontvangt 10% korting op onze artikelen tijdens evenementen 

 

 

Bovenstaande geld per gezin/per adres

Deelname is per kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd. Opzegging kan schriftelijk of per email, uiterlijk per 1 november.

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.