magazine 2023Bestellen jaarmagazine “Overleven met 22Q11” 2023
 
 
Het 5de magazine van Stichting Steun 22Q11 is een magazine over, voor en door mensen die te maken hebben met het 22q11 syndroom. Het is een 5de jubileum editie en 100 pagina's dik. 
Dit magazine is ontstaan als aanvulling en toevoeging op ons 22q11 informatieboek.
In het magazine laten wij diverse mensen aan het woord over het 22q11 syndroom. Vanuit diverse perspectieven bekijken we het leven met het 22q11 syndroom.

Want onbekend maakt onbegrepen en ons belangrijkste doel is informatie geven en zorgen voor bekendheid van het op 1 na meest voorkomende syndroom: het 22q11 syndroom.
Het magazine wordt eenmalig gratis verstrekt aan iedereen die een jaarlijks lidmaatschap aangaat met de Stichting Steun 22Q11 (ander formulier op de site). 
 
 
Ben je enkel geïnteresseerd in het magazine of wil je een extra magazine ontvangen, dan kun je die met behulp van het onderstaand link bestellen. De kosten van het magazine: 4,50 per stuk (excl porto). Zie hieronder de gegevens en de porto kosten. 
 
 
 
 
 
Kosten kunnen overgemaakt worden op: Stichting Steun 22Q11, Rekening nummer: NL20 KNAB 0726 4806 57 
OVV: Je adres en het aantal magazines (adres en plaats, aantal magazines) 
 
 
Kosten magazine: 4,50 per stuk
Portokosten bij 1 magazine 4,50
Bij 1 t/m 4 magazines 5,00 en vanaf 5 magazines 8,25  (tm10 kilo)
(voor België start dit op € 15- per magazine incl verzenden, rest op aanvraag)
 
Het magazine zal binnen 2 weken na overmaken van het bedrag verstuurd worden. 

 
 
Direct inschrijven
 
 
 
 
20221002113 LRWat hebben we genoten van deze geslaagde 22q11 familiedag. De foto's staan in ons foto album 
Het filmpje over de familiedag bekijk je via ons YOU TUBE kanaal: LINK
 
 
 
 
ZOO LR 2022
22Q at the ZOO -  Je was fantastisch 
 
Wat een dag, wat een dag was het. We hadden de allerbeste ingrediënten: zon, een prachtige locatie in DierenPark Amersfoort, lekkere lunch, vrolijke gezichten, mooie en bijzondere gesprekken, nog mooiere reacties, lotgenoten contact tussen jong en oud, nieuwe vriendschappen, oude bekende maar ook heel veel nieuwe gezichten, maximaal uitdragen van het 22q11 syndroom door de blauwe shirts en veel uitleg geven, interviews met ouders, broers en zussen en met mensen met het 22q11 syndroom zelf. Alles vastgelegd door een fantastische fotograaf en super cameraman voor de film. Geweldig allemaal!
 
De foto's staan nu online. Dus het nagenieten kan beginnen. Het filmpje staat op ons YOU TUBE KANAAL: Stichting Steun 22Q11 22Q at the ZOO 
De hoge resolutie van de groepsfoto volgt later want deze komt uiteraard weer in ons magazine "Over leven met 22q11" die einde van het jaar uitkomt. Het 22Q at the ZOO filmpje hou je nog van ons tegoed! 
 
Bedankt allemaal en bij het plaatsen van de foto's gebruiken jullie dan: #22qatthezoo en #22qsquad en de Stichting Steun 22Q11 taggen mag natuurlijk ook altijd.
 
Team Stichting Steun 22Q11
 
Link foto's:
 
 
 
Shirt ZOO bestellen
 
Was je er niet bij tijdens 22Q at the ZOO maar wil je wel zo'n gaaf Superaap Sammie shirt? Dat kan natuurlijk!
De kosten voor het Superaap Sammie shirt zijn 10,- inclusief verzending. Wil je een shirt mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en geef je maat en adres aan ons door. Zodra je een bevestigingsmail van ons hebt gehad met betalings gegevens sturen wij het shirt op zodra je betaling binnen is. 
 
Wij hebben besloten als Stichting dat we niet meer ieder jaar een nieuw 22Q at the ZOO shirt gaan uitgeven maar dat dit shirt (samen met het Q shirt, blauwe polo en sportshirt) voorlopig ons nieuwe awareness shirt gaat worden waarmee wij evenementen vanuit de Stichting zichtbaar gaan maken. Zo houden we op die manier kosten laag, denken we aan het milieu en gebruiken we het dus niet eenmalig.
 
Samen voor meer zichtbaarheid van het 22Q11 syndroom!
 
 
Wij maken als Stichting geen winst op het shirt omdat het voor ons belangrijker is dat het shirt door veel mensen wordt gedragen. 
 
 
Het was zonnig, warm, vermoeiend maar wat was het evenement, de Leiden Marathon fantastisch. Een geweldige sfeer, teambuilding, interessante gesprekken en een hele goede organisatie van de Leiden Marathon organisatie zelf. We hebben als Stichting meer dan 10.000 euro kunnen binnen halen dankzij onze 22q11 lopers en wandelaars. We bedanken iedereen voor de inzet en voor het wederom speciaal maken van deze 2 dagen. banner leiden
 
Wil jij ook ons prachtige 22Q11 sportshirt bemachtigen? Je kan natuurlijk zelf een sportieve actie starten of ons mailen voor de details om deze te kopen voor 35,- : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
Alle foto's zijn op onze social media kanalen te vinden. #steun22q11
 

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.
Please wait

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.