20221002113 LR
 
Wat was het een super dag! Een absolute dag met een Lach! 
Het filmpje over de familiedag bekijk je via ons YOU TUBE kanaal: LINK
 
 

Samen met Stichting Dag met een Lach en Super Disco Groot Applaus maken we er weer een fantastische dag van. Meerijden in supergave sportauto’s,  dansen bij de Super Disco van Groot Applaus, genieten van de muziek van DJ Jasper, een bezoek van Superaap Sammie, sport en spel en heel veel gezelligheid met elkaar. Ook voor een hapje en een frisdrankje wordt gezorgd. Er is voor ieder wat wils, dus kom ook om gezellig bij te kletsen met oude bekenden en/of nieuwe gezinnen te ontmoeten.  

Waar : Lichtfabriek E27, Fronstraat 2 in Uden 

Wanneer : 2 oktober mei 2022 vanaf 10.00 uur 

Bijdrage  : Voor leden € 7,50 

                 : Voor niet leden € 12,50 

                 : Kinderen onder de 5 gratis 

 

 INSCHRIJVEN VOOR DIT EVENEMENT IS NIET MEER MOGELIJK

Gezocht: Q-ties voor nieuwe promovideo “Ik ben…. 
Ook op deze dag worden er net als in de Zoo video opnames gemaakt. Wij zijn daarvoor speciaal op zoek naar Qties die zich voor willen stellen voor een nieuwe “De vele gezichten 22Q11” promovideo. In een korte shot wordt er een gezichtsopname gemaakt waar in je zegt: “IK BEN en je naam”   

Wil jij of je kind meedoen stuur dan voor 16 september een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..   

Dresscode: Het nieuwe Sammie Superaap T shirt. Voor degene die hem bij de Zoo al heeft ontvangen vragen we het shirt op deze dag weer aan te doen. Voor degene die hem nog niet hebben: deze shirts zijn op deze dag te koop met korting, net als ook andere 22Q11 verkoop artikelen 

****Iedereen die zich aanmeldt voor deze dag ontvangt een aantal consumptiebonnen voor iets te drinken en te eten. Extra zelf kopen kan ook, wij zouden het fijn vinden als jullie hiervoor contant willen betalen aangezien we geen pinapparaat hebben,  neem dus contant geld mee. Wij kunnen op deze dag helaas niet zorgen voor eventueel aangepast dieet.  

Tot ziens op de familiedag! 

Team Stichting Steun 22Q11 

 
 
 
 
 

*Tijdens het evenement zullen er video en foto opnames gemaakt worden, bij aanmelden van het evenement ga je ermee akkoord dat deze beelden door Stichting Steun 22Q11 voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden.

*3 maanden na het event worden de inschrijfgegevens verwijderd.

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.