volwassenendag 
efteling kasteel
 
Inschrijving is NIET meer mogelijk!
 
1 April gaan we naar de Efteling!
 
 
Dit doen we met alle (jong) volwassenen vanaf 15 jaar die geheel zelfstandig kunnen deelnemen. In de Efteling maken we groepen (ingedeeld naar leeftijd) waarmee je deze geweldige dag op pad gaat. Samen in Vogelrok of Villa Volta, het sprookjesbos of de python, elkaar leren kennen, leuke gesprekken en gezellig samen zijn met gelijke.
Geen uitleg aan elkaar over 22Q11 maar gewoon jezelf zijn en een fijne dag hebben. 
 
Uiteraard is er organisatie aanwezig voor een samenzijn tijdens de lunch en als er calamiteiten zijn.
Deze dag is alleen georganiseerd voor iedereen die lid is van onze Stichting Steun 22Q11.
 
De dag zal starten om 10.00, verdere details volgen later. 
 
De eigen kosten voor deze dag zijn 15,- PP (lunch en parkeerkosten zijn voor eigen rekening) De inschijving loopt tot 17 Maart. Na deze datum is restitutie niet meer mogelijk i.v.m. aanschaf ticketkosten.
Indien voor die tijd niet betaald (of niet betaald lidmaatschap) betekend geen deelname aan het evenement. Het recht om de beslissing te nemen of iemand kan deelnemen aan dit evenement ligt bij Stichting Steun 22Q11, ivm zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Wij kunnen dus besluiten dat deelname niet mogelijk is! 
 
 
 

*Tijdens het evenement zullen er video en foto opnames gemaakt worden, bij aanmelden van het evenement ga je ermee akkoord dat deze beelden door Stichting Steun 22Q11 voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden.

*3 maanden na het event worden de inschrijfgegevens verwijderd.

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.