sammie

Stichting Steun 22Q11 heeft een echte mascotte. Zijn naam is Superaap Sammie en hij is de allerliefste oranje aap die er is.Hij is net als jij en ik een beetje anders. Hij praat niet, geeft graag een high five of een knuffel. Maar het allerleukste vindt hij om met je op de foto te gaan. Superaap Sammie  is aanwezig bij o.a. onze evenementen & projecten. Hij staat symbool voor onze Stichting Steun 22Q11. Onze kinderen zijn stuk voor stuk namelijk SUPERHELDEN! 

Superaap Sammie is in knuffelvorm te bestellen. De knuffel Superaap Sammie kost 10 euro (excl verzenden) Helaas is de CD niet meer verkrijgbaar... 

 

 
Aap met de post LR
 Superaap Sammie Knuffel
Bestelnu
 

 

 

Maar er is meer.... 

Hoe gaaf is onze 22Q11 Bigshopper! Deze is voor 10,- incl verzenden te koop bij ons.
 
Hoe? Heel makkelijk door 10,- euro over te maken naar Stichting Steun 22Q11 op rekening nummer: NL20 KNAB 0726 4806 57 
TBV: Bigshopper en je volledige adres in de omschrijving. 
 
We versturen onze post altijd op dinsdag! 
 
Je kan de bigshopper ook gratis krijgen van ons als je bij je lokale supermarkt de emballage / statiegeld actie opzet! Haal je meer dan 50,- euro statiegeld op met de actie sturen wij de bigshopper gratis naar je toe! 
 
Bigshopper
Maar we hebben meer! Wat dacht je van onze zadelhoesjes. Deze zijn te koop voor 5,-  Bestellen via dezelfde procedure als de bigshopper
 
Zadelhoesje
 
 
Onze Superaap Sammie heeft ook een nieuw shirt. Het shirt is er vanaf 98/104 tm maat M. Kosten 15,- incl verzenden. Super leuk om te dragen met WK, EK of koningsdag bijv. Zet in je omschrijving ook je maat erbij! 
 
shirt superaap elin
 
Ontvang nu gratis bij 1 van deze artikelen onze kliko sticker! Dan vindt je je kliko in 1 oogopslag terug! 

 

Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input