Door middel van een nauwe samenwerking met de artsen van het 22Q11 medisch expertise team in Utrecht en Maastricht kunnen we jullie op de hoogte houden van allerlei ontwikkelingen rondom het 22q11 syndroom en organiseren we gezamenlijk jaarlijks een studiedag. Waar u als donateur van harte welkom bent.

Met Stichting Hulphond zijn wij een nieuw project gestart waarbij we op een tastbare manier kinderen, maar ook volwassen met het 22q11 syndroom een helpende hand kunnen bieden d.m.v. coaching en training met honden. Een heel bijzonder traject waar u als donateur met uw donatie aan bijdraagt.

Met uw hulp kunnen we dit belangrijke werk voorzetten. Wij vragen om een jaarlijkse bijdrage van minimaal € 25,00 maar meer mag natuurlijk altijd. Wij hopen u als nieuwe donateur te mogen verwelkomen

Klik hier om u aan te melden

 

B: Donateur “Steunpilaar van de Stichting”

Kosten minimaal € 25,00 per jaar.

U wordt steunpilaar van onze Stichting door onze vaste donateur te worden. Het minimale bedrag dat u jaarlijks doneert is €25,00 maar meer mag natuurlijk altijd.

  • Bij inschrijving wordt het informatieboek eenmalig gratis verstrekt
  • U ontvangt jaarlijks ons magazine “Overleven met 22Q11”
  • U krijgt korting als u onze studiedag wilt bezoeken
  • Indien gewenst kunt u met naam genoemd worden in ons magazine als “Steunpilaar van”

 

Deelname is per kalenderjaar en wordt stilzwijgend verlengd. Opzegging kan schriftelijk of per email, uiterlijk per 1 november

Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input