Bestellen Superaap Sammie knuffel

De knuffel is de vriendelijke en soms een beetje gekke aap genaamd Superaap Sammie. Hij wil met iedereen vrienden zijn en hij is lief, zacht en past met zijn superkrachten goed op je. 
Hij is ook net zo stoer en dapper als dat jij bent, maar superzacht en knuffelbaar 

Superaap Sammie is de mascotte van Stichting Steun 22Q11. Een echte superheld, net als onze kinderen. 

Als je Superaap Sammie wil kopen, dan kun je Superaap Sammie met behulp van het onderstaande formulier bestellen. Om Superaap Sammie te ontvangen dien je daarnaast het totaalbedrag van 17,75 (incl verzendkosten, voor Belgie 21,-) over te maken op onze rekening. Superaap Sammie ontvang je binnen twee weken nadat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven. Wil je meerdere Superapen bestellen dan kan dat natuurlijk ook. Dan komt er 10,- per Superaap bij. De verzendkosten blijven hetzelfde.

Wil je meteen de CD Superaap Sammie erbij bestellen? Dat kan met dit formulier. Maak dan 10 euro extra over en schrijf bij opmerkingen CD en knuffel. 

Wil je Superaap Sammie cadeau doen? Dat kan ook. Vul dan de naam en het adres van de persoon in waar het naar toe moet. Uiteraard je eigen mail adres gebruiken. Bij opmerkingen / vragen kan je een persoonlijke note schrijven voor de persoon die het ontvangt. Superaap Sammie zal dit dan op een leuk kaartje opschrijven.


Dank voor je bestelling en steun aan Stichting Steun 22Q11

Stichting Steun 22q11
NL20 KNAB 0726 4806 57
OVV: Superaap en het aantal


Ik kom vliegensvlug naar je toe! Knuffel Superaap Sammie


 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

Invalid Input
Invalid Input
Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input