We blijven voortdurend werken aan zichtbaarheid voor het 22q11 syndroom en daar zetten wij o.a onze mascotte Superaap Sammie voor in! Sammie is ook in ons logo verwerkt en voor veel kinderen een mooi onderdeel van onze Stichting. Zo heeft Aap een eigen theatershow gehad, eigen liedjes (met bijbehorende CD) en is er uiteraard ook een knuffel versie! Maar nog veel meer leuks! 

Samen met Fun Experts B.V. is onze Aap ontwikkeld en zijn veel artikelen tot stand gekomen. Mooi als deze plannen en ideeën dankzij ontwerpen van Bianca van Leur verder tot stand komen! Nu dus de zonneschermen en de tassen! Daar gaan we iets heel leuks mee doen.... 

 

Aap zonneschermen LR

 

 


Businessloop voor 22q11

Op zondag 10 oktober wordt de 30e Leiden Marathon gehouden. Van alle grote loopevenementen in Nederland is “Leiden” de eerste die na de coronacrisis de hardlopers op alle vijf afstanden mag wegschieten. Dat wordt een ouderwets hardloopfeest. En voor de tweede keer sponsort de Vermeulen Groep de 42 km, het koningsnummer van de Leiden Marathon. 

In actie voor 22Q11: 3 Vermeulen-teams nemen deel aan de businessloop. Voor elke gelopen kilometer binnen de teams, dragen ze € 5,- af aan onze Stichting Steun 22Q11.

De Vermeulen Grioep zegt hierover: Deze Stichting ligt ons nauw aan het hart, omdat de dochter van een van onze medewerkers dit syndroom heeft. De Vermeulen Groep is ook vriend van de Stichting doordat ze zich hebben aangesloten bij onze Club van 100. 

Wij wensen de teams veel succes! 

vermeulen groep

donatie flyer jumbo
 
Niet alleen je bonnetje inleveren voor het goede doel maar je kan nu ook zelf onze 22Q11 "Superhelden" flyer aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zorgen dat deze in je supermarkt komt te hangen in je eigen woonplaats.
 
Zo help je mee de bekendheid te vergroten en daarnaast een bijdrage te leveren aan meer onderzoek voor het 22Q11 syndroom. Kunnen we op je rekenen?
 
 

darters 216 sept uniek darttoernooi One Unit in wijkcentrum Bestevaer met als goede doel 22Q11.

16 September 2017 Staat er een uniek darttoernooi op het programma ONE UNIT in het Wijkcentrum Bestevaer te Zwolle. Dit idee is ontstaan door de inzet van 2 mindervalide darters, Martijn de Jong en Harry de Weerd. Zij hadden een droom om een geweldig darttoernooi neer te zetten voor mindervalide darters maar ook voor valide darters. In samenwerking met meerdere darters kwamen we op een geweldig  idee, hoe we dit toernooi uniek kunnen maken. Door onze krachten letterlijk te mengen gaan we gemengd darten. We beginnen namelijk om 11:30 met een mix koppel toernooi dat wil zeggen een mindervalide  darter speelt samen met een valide darter. Normaal gesproken word er verstaan onder mix koppel toernooi  man en vrouw maar wij wilde dit een andere twist geven, door mindervalide darters samen met valide darters te laten darten. We starten in poules en daarna knock out. Na dit toernooi zal er een prijsuitreiking zijn. Er zijn bekers en verschillende mooie prijzen te winnen.

Om 17 uur gaan we echt als 1 team ONE UNIT gezellig eten.

Hierna om 18.30 gaan we verder met het dartsprogramma dan zal het single toernooi plaats vinden.

Het is een gemengd dartstoernooi man, vrouw, mindervalide of valide darter alles gemengd.

Alleen er is een twist, de mindervalide darter heeft te keus om voor een wedstrijd aan te geven of ze op 301 of 401 willen beginnen. De valide speler heeft geen keus en start op 501.

Zo willen we er voor zorgen dat het voor iedereen gezellig en gelijk is.

Ook hier starten we in poules en daarna knock out.

Aan het einde hebben we weer een mooie prijsuitreiking met bekers en verschillende prijzen.

Het toernooi zal rond 22.30 ten einde komen.

Onze gedachten achter dit toernooi is dat we er een super gezellige dag, met zijn allen van willen maken samen een eenheid One Unit .

Samen staan we sterk daar staat dit hele darttoernooi ook voor.

Ook willen wij een goed doel aan dit unieke dart toernooi koppelen: Het 22Q11 syndroom. Meer uitleg op deze website. Het geld zal ten goede komen aan onderzoek naar de predictie neurocognitieve achteruitgang bij dit syndroom. 

Hiervoor houden wij deze dag ook 2 verlotingen met verschillende leuke prijzen.  Iedereen is welkom om gezellig te komen kijken bij dit unieke darttoernooi. In wijkcentrum bestevaer Adres :Trompstraat 10B 8023 TP Zwolle

Ben jij of ken je een mindervalide die graag mee wil doen laat het mij weten. Zou jij graag mee willen doen met je beperking laat het mij weten. Voor de valide darters zijn de plaatsten jammer genoeg beperkt.

Contact mij, Aileen de Graaf, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.