Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

kaft boek

 Ontvang nu bij bestellen van het informatieboek, het jaarmagazine gratis. 

Het informatieboek van Stichting Steun 22Q11 is gemaakt om informatie te geven. Aan ouders die net een diagnose hebben gekregen. Maar denk ook aan artsen, hulp instanties, familie, vrienden, bekenden of relaties van iemand met het 22q11 syndroom (zowel de deletie als de duplicatie) en/of relaties van Stichting Steun 22Q11. 

In dit boek is getracht jullie uitleg te geven over de vele gezichten van het 22q11 syndroom. De vele kenmerken, de enorme uitdagingen en beperkingen die kinderen en volwassenen met het 22q11 syndroom en hun naasten dagelijks ondervinden. We hebben artsen aan het woord gelaten over hun ervaringen met het 22q11 syndroom en ervaringsverhalen vanuit verschillende perspectieven in beeld gebracht. 

 

Het boek wordt eenmalig gratis verstrekt aan iedereen die een een bepaalde donateursvorm met Stichting Steun 22Q11 aangaat (Zie donateursmogelijkheden). Ben je enkel geïnteresseerd in het informatieboek of wil je extra boeken ontvangen, dan kun je die met behulp van deze link bestellen: BESTELLEN INFORMATIEBOEK 

Om je boek(en) te ontvangen dien je daarnaast het totaalbedrag van €20,- per boek (geen verzendkosten binnen Nederland, voor Belgie € 9,-) over te maken op onze rekening. Het informatieboek ontvang je binnen ongeveer drie weken nadat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

Stichting Steun 22q11
NL20 KNAB 0726 4806 57
OVV: Je adres en het aantal boeken (Adres en plaats, 4 boeken)

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.