IMG 8018  IMG 8019

Kom je Superaap Sammie ook knuffelen op 20 en 22 November bij Monkeytown Warmond en Monkeytown Leerdam. Tijdens de 22Q11 Awareness week touren wij door Nederland met onze 22Q11 SUPERHELDEN touringcar en hebben wij een mini familiedag in de middag. 

Op 20 November gaan we naar Warmond! Waar uiteraard Sammie ook is. De kindjes kunnen gratis komen spelen en de wat oudere kids mogen lasergamen!! Uiteraard met een ritje voor wie wil in de 22Q11 touringcar. 

Op 22 November gaan we naar Leerdam!! Daar kunnen de kids ook bowlen (van 15.00-17.00) en zal Sammie jullie ook begroeten.

Omdat we graag willen weten wie er komen kan je je nu inschrijven! 
Voor de ouders is er koffie met wat lekkers.
We vragen 5,- voor deze middag per gezin voor leden. 
Niet leden betalen 5,- per kind en 2,50 per volwassenen. 

Deze mini familiedag met Superaap Sammie is van 13.00 - 18.00.  
Petra van Rijn is de coördinator van de woensdag in Warmond en Mireille Eigenhuis van de vrijdag in Leerdam. 
Het bowlen en lasergamen kan je op de dag zelf doorgeven aan Mireille of Petra. 
We hopen vele van jullie te zien. 

5,- euro inschrijfgeld per gezin voor leden / voor niet leden is dit 5,- per kind, 2,50 voor volwassenen.
Dit kan overgemaakt worden op:
Stichting Steun 22Q11 
NL20 KNAB 0726 4806 57 
Tbv familiedag 2019 
 
Direct inschrijven
 
 

kom in actie maasdijk banner

 

In 2021 is Stichting Steun 22Q11 wederom als maatschappelijk partner aan De Maasdijk verbonden. De Maasdijk heeft Stichting Steun 22Q11 dit jaar nogmaals aangedragen als het goede doel voor de bijdragen van de deelnemers aan De Maasdijk en wordt door hen aanbevolen als goed doel voor de vrijwilligersbijdragen. Bovendien zetten wij als Stichting de Maasdijk in als fundraiser om onze campagnes “Omdat superhelden echt bestaan” en “Omdat Sporten niet vanzelfsprekend is” onder de aandacht te brengen, en om de inzet van hulphonden voor mensen met het syndroom mogelijk te maken.  

Help onze fundraiser en doe mee met de Maasdijk | 19 en 20 juni 2021 | 

De Maasdijk is het leukste Multi-sportevent van Oss en omgeving. Je kunt kiezen uit verschillende onderdelen en diverse afstanden: 

 • Hardlopen: 1 km Rabo Family Color Run, 5 km Van Mun Advies Nightrun, 10 km, halve marathon, marathon 
 • Triathlon: de 1/8 triathlon (individueel) en de 1/4 triathlon (individueel, als trio, als duo of als bedrijfsteam) 
 • Wandelen: 12, 20, 30, 40 en 50 kilometer, een Kennedymars van 80 kilometer en een nachtwandeling van 40 kilometer 
 • Inlineskaten: 10 km wedstrijd (in pelotonstocht voor de jongere skaters), 30 en 60 km toertocht 
 • Steppen: 10 km wedstrijd (in peloton voor de jongere skaters), 30 en 60 km toer- of pelotonstocht 
 • Me-moveren: 30 of 60 km toer- of pelotonstocht 
 • Fietsen50 of 80 km toertocht 

Alle onderdelen gaan over unieke parcoursen. Met onder meer passages over de dijk langs de Maas, uiteraard, en sfeervolle doorkomsten door de kernen van de gemeente Oss. De finish van alle onderdelen is op het supergezellige finishterrein in het centrum van Os. 

Of je nou gaat voor een PR, of voor een gezellig dagje sporten met je vrienden, je collega’s, je klasgenoten of je familie, of je je nou voor het eerst waagt aan een hardloopwedstrijd of een triathlon, of je nou wilt trainen voor een meerdaags wandelevent, of gewoon lekker wilt uitwaaien op de dijk, of je nou een sporter bent met eenbeperking, een supporter met een spandoek, of een vrijwilliger met een vrije dag: De Maasdijk is voor iedereen! 

Kom in actie en schrijf je in. Help Stichting Steun 22Q11 om haar doelen te bereiken!                                                                             

Wij hopen dat veel mensen met ons deze sportieve uitdaging aangaan op 19 en 20 Juni 2021, zich inschrijven en een actiepagina aanmaken bij het crowdfunding-platform van Stichting Steun 22Q11. Kom in actie en help ons door je bij ons aan te melden als actievoerder en je in te schrijven voor de Maasdijk.

Inschrijven gaat via de volgende 2 stappen:

1. Om je aan te melden kun je contact opnemen met Petra Oostema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvang je de benodigde informatie om de actiepagina aan te maken en te koppelen aan onze Stichting en/of een van onze projecten. Wij zijn benieuwd naar je motivatie om je in te zetten voor het 22Q11 syndroom en zien graag je je verhaal achter je persoonlijk foto.  

Onze actiepagina is hier zichtbaar. 

Ieder die zich inschrijft bij de Maasdijk en een actie pagina aanmaakt ontvangt een 22Q11 shirt om die dag maximaal zichtbaar te zijn voor het 22Q11 syndroom. 

* Zie notitie 
** Zie notitie 

2. Schrijf je in voor het desbetreffende onderdeel bij de Maasdijk zelf via deze link https://demaasdijk-events.nl/disciplines/ Kosten van de inschrijving moeten aan de organisatie van de Maasdijk worden voldaan. 

Wil je meer weten of informatie ontvangen om je sponsoren te laten weten waarvoor jij je inzet? Stuur ons dan een berichtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
U kunt ons ook helpen door te doneren. 


Draag u onze Stichting een warm hart toe dan kunt u ook doneren via de doneerbutton op de homepagina van onze website. Klik dan hier. Wij kunnen uw steun goed gebruiken! 

Hartelijk dank namens Team Stichting Steun 22Q11. 

Schema maasdijk 1Schema maasdijk 2

Aanwezigheid Stichting Steun 22Q11 alleen op de Heuvel in Oss
Aanwezigheid afhankelijk tijd en van het aantal inschrijvingen
*Stichting is niet aanwezig op deze locaties en bij deze starttijden.

* Check voor kosten inschrijving,  bij vroegere inschrijving krijg je korting, late inschrijvingen zijn duurder dan door ons vermeld. Kosten zijn ook goedkoper bij inschrijving kinderen onder een bepaalde leeftijd 

**Actiepagina aangemaakt en de Maasdijk afgelast wegens Covid 19 : 

Indien de Maasdijk niet doorgaat vanwege Corona zorg dan dat je je aan de afspraak houdt door de afstand alsnog op de afgesproken dag te lopen, rennen of fietsen of welke andere vorm je hebt afgesproken bij jou in de buurt. Download de Strava App en neem je tijd en route op.  

 1. Maak hier melding van bij de Stichting via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 2. Publiceer dit op je Facebookpagina 
 3. Geef dit door aan de mensen die hebben gedoneerd 
 4. Zet dit als bewijs op je actiepagina.  

  (Houd je aan je afspraak ook als de Maasdijk vanwege corona wordt afgelast!! Geen refunds op de donaties, je bent hiervoor zelf verantwoordelijk)  
volwassenendag 

 

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

 

 

 

 

Beste mensen,

 

Op zaterdag 2 november gaan we met de 22Q11 30+ groep een leuke workshop doen bij het Grachtenatelier in Utrecht. Ben je 25 jaar of ouder met 22Q11 wees dan ook welkom. We hebben graag een overlap met de jongvolwassenen tot 30. Wie weet welke mooie vriendschappen er ontstaan.

Wat gaan we doen? Met onze handen werken, creatief bezig zijn en een mooi schilderij maken in de stijl van Bob Ross. Onder begeleiding leren we hoe we een mooi landschap kunnen schilderen. Tijdens het schilderen kunnen we natuurlijk ook gezellig kletsen en elkaar beter leren kennen.

Als we klaar zijn met schilderen gaan we als afsluiting nog ergens een klein hapje eten.

-----------------------------------------------------------------------

13h30 Verzamelen op centraal station in Utrecht (informatiepunt bij de toeganspoorten)

14h00 Starten we de workshop

16h30  Einde workshop

17h00 Hapje eten vlakbij of op het station

18h00 Einde

-----------------------------------------------------------------------

De kosten zijn €10,- per persoon, dit is de workshop, eten en wat drinken. Komt er een begeleider met je mee dan betaald de begeleider € 5,- om mee te eten en drinken. De workshop schilderen is exclusief voor de 22Q11 30+ groep. 

Inschrijven kan t/m 18 Oktober

Bij vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zij zal vlak voor het evenement nog contact met jullie opnemen d.m.v. mail.

De eigen bijdrage kan overgemaakt worden naar Stichting Steun 22Q11 rekening nummer: NL20 KNAB 0726 4806 57 tnv 30+ dag Utrecht incl. de naam waarmee je je hebt ingeschreven.


 

Schildercursus

 
 

*Tijdens het evenement zullen er video en foto opnames gemaakt worden, bij aanmelden van het evenement ga je ermee akkoord dat deze beelden door Stichting Steun 22Q11 voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden.

*3 maanden na het event worden de inschrijfgegevens verwijderd.

 
 

Keurmerken

ANBI logoCBF logo

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.