Afbeelding kom in actie button.jpg t KAG logo

Kom samen met 't KAG in actie voor 22Q11 tijdens dit unieke wandelevenement.

Voor wie ons nog niet kent? Wij zijn Studentenvereniging 't KAG en dit staat voor vrijheid en plezier.

Onze missie is een plek voor iedereen, gezelligheid en groepsvorming. Naast het studentenleven vinden wij het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, en zo zetten wij ons elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen om ons in te zetten voor Stichting Steun 22Q11.

Op 4 Juni gaan wij voor Stichting Steun 22Q11 wandelen in Breda. Dit doen wij op onze eigen unieke manier in samenwerking met Stichting Steun 22Q11. Overige details volgen nog. 

De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn:

2,5 KM (kidsloop)  5 KM,  11 KM en de bijzondere 22,11 KM

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als wij met een zo'n groot mogelijke groep deze wandeltocht kunnen maken. Zodat mensen zien en horen over het 22Q11 syndroom en dat wij daarnaast een zo groot mogelijk bedrag ophalen voor Stichting Steun 22Q11. Ik ben enthousiast! Ik schrijf me in!  

Direct inschrijven

Naast het inschrijven is het daarom ook belangrijk dat je een SUPPORT PAGINA aanmaakt.

Dit kan je doen via de link: Project Studentenvereniging ’t KAG komt in ACTIE! (dosupport.nl)  Je kan hier je eigen wandelactie pagina  koppelen aan de hoofdpagina van t KAG. Zo zie je wat je zelf op haalt maar ook het totale bedrag. Dit doe je met de button: Kom in actie op de pagina van Do Support. Om je een handje op weg te helpen zie je hieronder hoe je dit kan doen. Toch nog vragen? Mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alleen doneren? Dat mag natuurlijk ook. 

t KAG Jpeg LR

Actie aanmaken in 7 stappen LR

 

 Wil jij ook ons prachtige 22Q11 sportshirt al bemachtigen zodat je vast kan starten met trainen? Je kan deze kopen voor 35,-  bij interesse mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 Uiteraard steun je ook met deze koop Stichting Steun 22Q11
 
 sportshirt
 
 
 

*Tijdens het evenement zullen er video en foto opnames gemaakt worden, bij aanmelden van het evenement ga je ermee akkoord dat deze beelden door Stichting Steun 22Q11 voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden.

*3 maanden na het event worden de inschrijfgegevens verwijderd.

 

 

 

 

 
volwassenendag 
efteling kasteel
 
Inschrijving is NIET meer mogelijk!
 
1 April gaan we naar de Efteling!
 
 
Dit doen we met alle (jong) volwassenen vanaf 15 jaar die geheel zelfstandig kunnen deelnemen. In de Efteling maken we groepen (ingedeeld naar leeftijd) waarmee je deze geweldige dag op pad gaat. Samen in Vogelrok of Villa Volta, het sprookjesbos of de python, elkaar leren kennen, leuke gesprekken en gezellig samen zijn met gelijke.
Geen uitleg aan elkaar over 22Q11 maar gewoon jezelf zijn en een fijne dag hebben. 
 
Uiteraard is er organisatie aanwezig voor een samenzijn tijdens de lunch en als er calamiteiten zijn.
Deze dag is alleen georganiseerd voor iedereen die lid is van onze Stichting Steun 22Q11.
 
De dag zal starten om 10.00, verdere details volgen later. 
 
De eigen kosten voor deze dag zijn 15,- PP (lunch en parkeerkosten zijn voor eigen rekening) De inschijving loopt tot 17 Maart. Na deze datum is restitutie niet meer mogelijk i.v.m. aanschaf ticketkosten.
Indien voor die tijd niet betaald (of niet betaald lidmaatschap) betekend geen deelname aan het evenement. Het recht om de beslissing te nemen of iemand kan deelnemen aan dit evenement ligt bij Stichting Steun 22Q11, ivm zelfstandigheid en zelfredzaamheid. Wij kunnen dus besluiten dat deelname niet mogelijk is! 
 
 
 

*Tijdens het evenement zullen er video en foto opnames gemaakt worden, bij aanmelden van het evenement ga je ermee akkoord dat deze beelden door Stichting Steun 22Q11 voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden.

*3 maanden na het event worden de inschrijfgegevens verwijderd.

Keurmerken

ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png

Doneer

22Q11 doneer

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.