studiedag
  
 
Save the Date:

Zaterdag 23 november organiseren we in het kader van het tienjarig bestaan van Stichting Steun 22Q11
een bijzondere editie van de studiedag.

Kom je ook?

De Studiedag 22Q11 is een symposium waarbij ouders, betrokkenen en zorgverleners zich kunnen informeren over de laatste ontwikkelingen in onderzoek, zorg en ondersteuning m.b.t. het 22q11.2 deletie (en duplicatie) syndroom. Daarnaast worden ouders en professionals in de gelegenheid gesteld elkaar te ontmoeten en met elkaar in gesprek te gaan om ervaringen en kennis uit te wisselen. De #22Q11 #studiedag wordt georganiseerd door de Stichting in samenwerking met de M.A.R. en diverse gespecialiseerde artsen van o.a. het WKZ/UMC, MUMC en 's Heeren Loo.
Deze dag wordt altijd als bijzonder inspirerend, leerzaam en waardevol ervaren, dus zorg dat je het niet mist.

Dit jaar willen we tijdens de studiedag, naast presentaties en workshops ook een informatiemarkt organiseren. De bedoeling is om mensen zoveel mogelijk kennis te laten maken met de verschillende poli’s, zorgorganisaties en andere relevante voorzieningen in Nederland. Insteek is om zoveel mogelijk ouders te bereiken, te informeren en praktische handvatten te geven voor optimale zorg en mogelijkheden voor ondersteuning in Nederland. En anderzijds voor professionals om onze doelgroep beter te leren kennen (en in de toekomst het vraag en aanbod nóg beter af te kunnen stemmen).

In het studiedag programma zijn verder bijvoorbeeld een presentatie over de highlights van de congressen in Dublin en Portugal voorzien en staan we stil bij de Nederlandse successen van de afgelopen 10 jaar.
Ook organiseren we diverse workshops mét en voor ouders. Het definitieve programma is op dit moment nog in ontwikkeling, en gericht op de verschillende uitdagingen die op de verschillende momenten in de levensloop naar voren treden. Wordt vervolgd!

Wil je ook een bijdrage leveren of heb je vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
 
 
 
 

LOCATIE: UMC Utrecht - Lokatie AZU 

Heidelbergstraat 100, Utrecht - Roze College zaal & Foyer voor aanmeldenLogoStichtingSteun22q11

 

 

*Tijdens het evenement zullen er video en foto opnames gemaakt worden, bij aanmelden van het evenement ga je ermee akkoord dat deze beelden door Stichting Steun 22Q11 voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden.

*3 maanden na het event worden de inschrijfgegevens verwijderd.

 
 
Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input