De Vermeulen Groep komt in actie tijdens de Leiden Marathon voor Stichting Steun 22Q11

Businessloop voor 22q11

Op zondag 10 oktober wordt de 30e Leiden Marathon gehouden. Van alle grote loopevenementen in Nederland is “Leiden” de eerste die na de coronacrisis de hardlopers op alle vijf afstanden mag wegschieten. Dat wordt een ouderwets hardloopfeest. En voor de tweede keer sponsort de Vermeulen Groep de 42 km, het koningsnummer van de Leiden Marathon. 

In actie voor 22Q11: 3 Vermeulen-teams nemen deel aan de businessloop. Voor elke gelopen kilometer binnen de teams, dragen ze € 5,- af aan onze Stichting Steun 22Q11.

De Vermeulen Grioep zegt hierover: Deze Stichting ligt ons nauw aan het hart, omdat de dochter van een van onze medewerkers dit syndroom heeft. De Vermeulen Groep is ook vriend van de Stichting doordat ze zich hebben aangesloten bij onze Club van 100. 

Wij wensen de teams veel succes! 

vermeulen groep

Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input