IMG 8018  IMG 8019

Kom je Superaap Sammie ook knuffelen op 20 en 22 November bij Monkeytown Warmond en Monkeytown Leerdam. Tijdens de 22Q11 Awareness week touren wij door Nederland met onze 22Q11 SUPERHELDEN touringcar en hebben wij een mini familiedag in de middag. 

Op 20 November gaan we naar Warmond! Waar uiteraard Sammie ook is. De kindjes kunnen gratis komen spelen en de wat oudere kids mogen lasergamen!! Uiteraard met een ritje voor wie wil in de 22Q11 touringcar. 

Op 22 November gaan we naar Leerdam!! Daar kunnen de kids ook bowlen (van 15.00-17.00) en zal Sammie jullie ook begroeten.

Omdat we graag willen weten wie er komen kan je je nu inschrijven! 
Voor de ouders is er koffie met wat lekkers.
We vragen 5,- voor deze middag per gezin voor leden. 
Niet leden betalen 5,- per kind en 2,50 per volwassenen. 

Deze mini familiedag met Superaap Sammie is van 13.00 - 18.00.  
Petra van Rijn is de coördinator van de woensdag in Warmond en Mireille Eigenhuis van de vrijdag in Leerdam. 
Het bowlen en lasergamen kan je op de dag zelf doorgeven aan Mireille of Petra. 
We hopen vele van jullie te zien. 

5,- euro inschrijfgeld per gezin voor leden / voor niet leden is dit 5,- per kind, 2,50 voor volwassenen.
Dit kan overgemaakt worden op:
Stichting Steun 22Q11 
NL20 KNAB 0726 4806 57 
Tbv familiedag 2019 
 
Direct inschrijven
 
 
sportevent

Ivm Corona zijn alle sportevenementen afgelast!In 2020 is De Maasdijk de maatschappelijk partner van Stichting Steun 22Q11 en sluiten wij sportief aan bij dit sportevenement. De Maasdijk heeft dit jaar de Stichting uitgekozen als goede doel en helpt zo ook mee aan het ijdragen voor meer awareness. Bovendien zetten wij de Maasdijk ook in als fundraiser om o.a. dierondersteunende therapie- en coaching trajecten in te zetten bij Hulphond voor mensen met het 22q11 syndroom.
 
Om meer geld in te zamelen voor deze therapie- en coaching met een hulphond gaan wij ook vanuit de Stichting zelf mee doen aan De Maasdijk zoals jullie van ons gewend zijn. Deze sportieve uitdaging sluit tevens aan bij onze informatieve campagne “Omdat sporten niet vanzelfsprekend is” waarbij wij het 22Q11 syndroom sportief uitdragen.

Veel verschillende disciplines!De Maasdijk kent buiten de marathon vele andere disciplines. Ga jij de uitdaging aan en doe je de Marathon of een flinke wandeling? Kom met je gezin meedoen aan de Color run, of wat dacht je van inline skaten, steppen of zelfs afbeelding maasdijkeen Night run! Helemaal nieuw is de Me mover, er is veel te kiezen. Hoe ga jij je inzetten? 
 
Wij hopen dat veel mensen met ons deze sportieve uitdaging aangaan op 20 en 21 Juni 2020 en zich bij ons aansluiten en zich inschrijven via onze inschrijflink. Let op er zijn diverse disciplines op zaterdag en zondag. 
 
Ons streven is dat iedereen die zich inschrijft minimaal 100,- euro per persoon binnen haalt voor dit project door je actie pagina te koppelen aan de  actiepagina van onze Stichting.
 
Wij zorgen voor je verdere inschrijving en een herkenbaar shirt om die dag maximaal zichtbaar te zijn voor het 22Q11 syndroom & Stichting Steun 22Q11. Dus schrijf je in en link je actiepagina aan die van ons.
 
Wij zijn benieuwd naar je motivatie om mee te lopen en je verhaal achter je persoonlijk foto. Wil je meer weten of informatie ontvangen om je sponsoren te laten weten waarvoor jij je inzet? Stuur ons dan een berichtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hopelijk zien we jullie ook tijdens de Maasdijk. Tot dan!

Mee doen, volg dan deze stappen:

Stap 1: Schrijf je in via deze link (INSCHRIJFLINK)
Stap 2: Maak een pagina aan op PIF world en koppel je actie aan die van ons. Onze pagina is zichtbaar op http://pif.one/22q11opdemaasdijk.
Stap 3: Zoek zoveel mogelijk sponsoren die je willen steunen, het minimale bedrag is € 100,00 per persoon maar meer mag natuurlijk ook!

Team Stichting Steun 22Q11
Logo Steun22q11enSporten
volwassenendag 

 

INSCHRIJVEN IS NIET MEER MOGELIJK!

 

 

 

 

Beste mensen,

 

Op zaterdag 2 november gaan we met de 22Q11 30+ groep een leuke workshop doen bij het Grachtenatelier in Utrecht. Ben je 25 jaar of ouder met 22Q11 wees dan ook welkom. We hebben graag een overlap met de jongvolwassenen tot 30. Wie weet welke mooie vriendschappen er ontstaan.

Wat gaan we doen? Met onze handen werken, creatief bezig zijn en een mooi schilderij maken in de stijl van Bob Ross. Onder begeleiding leren we hoe we een mooi landschap kunnen schilderen. Tijdens het schilderen kunnen we natuurlijk ook gezellig kletsen en elkaar beter leren kennen.

Als we klaar zijn met schilderen gaan we als afsluiting nog ergens een klein hapje eten.

-----------------------------------------------------------------------

13h30 Verzamelen op centraal station in Utrecht (informatiepunt bij de toeganspoorten)

14h00 Starten we de workshop

16h30  Einde workshop

17h00 Hapje eten vlakbij of op het station

18h00 Einde

-----------------------------------------------------------------------

De kosten zijn €10,- per persoon, dit is de workshop, eten en wat drinken. Komt er een begeleider met je mee dan betaald de begeleider € 5,- om mee te eten en drinken. De workshop schilderen is exclusief voor de 22Q11 30+ groep. 

Inschrijven kan t/m 18 Oktober

Bij vragen kun je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zij zal vlak voor het evenement nog contact met jullie opnemen d.m.v. mail.

De eigen bijdrage kan overgemaakt worden naar Stichting Steun 22Q11 rekening nummer: NL20 KNAB 0726 4806 57 tnv 30+ dag Utrecht incl. de naam waarmee je je hebt ingeschreven.


 

Schildercursus

 
 

*Tijdens het evenement zullen er video en foto opnames gemaakt worden, bij aanmelden van het evenement ga je ermee akkoord dat deze beelden door Stichting Steun 22Q11 voor publicatie doeleinden gebruikt mogen worden.

*3 maanden na het event worden de inschrijfgegevens verwijderd.

 
 

Keurmerken

ANBI logoCBF logo

Doneer

Klik hier om het donatie scherm te openen.

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.