Het informatieboek van Stichting Steun 22Q11 is gemaakt om informatie te geven. Aan ouders die net een diagnose hebben gekregen. Maar denk ook aan artsen, hulp instanties, familie, vrienden, bekenden of relaties van iemand met het 22q11 syndroom (zowel de deletie als de duplicatie) en/of relaties van Stichting Steun 22Q11. 

In dit boek is getracht jullie uitleg te geven over de vele gezichten van  het 22q11 syndroom. De vele kenmerken, de enorme uitdagingen en beperkingen die kinderen en volwassenen met het 22q11 syndroom en hun naasten dagelijks ondervinden. We hebben artsen aan het woord gelaten over hun ervaringen met het 22q11 syndroom en ervaringsverhalen vanuit verschillende perspectieven in beeld gebracht. 

Het boek wordt eenmalig gratis verstrekt aan iedereen die een jaarlijks donateurslidmaatschap aangaat met de Stichting Steun 22Q11 (ander formulier op de site). Ben je enkel geïnteresseerd in het informatieboek of wil je (een) extra boek(en) ontvangen, dan kun je die met behulp van het onderstaand formulier bestellen. 

Om je boek(en) te ontvangen dien je daarnaast het totaalbedrag van €20,- per boek (geen verzendkosten binnen Nederland, voor Belgie € 9,-) over te maken op onze rekening. Het informatieboek ontvang je binnen ongeveer drie weken nadat het bedrag op onze bankrekening is bijgeschreven.

Stichting Steun 22q11
NL20 KNAB 0726 4806 57
OVV: Je adres en het aantal boeken (Adres en plaats, 4 boeken)


 

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

 

Invalid Input
Invalid Input
Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input