kom in actie maasdijk banner

 

In 2021 is Stichting Steun 22Q11 wederom als maatschappelijk partner aan De Maasdijk verbonden. De Maasdijk heeft Stichting Steun 22Q11 dit jaar nogmaals aangedragen als het goede doel voor de bijdragen van de deelnemers aan De Maasdijk en wordt door hen aanbevolen als goed doel voor de vrijwilligersbijdragen. Bovendien zetten wij als Stichting de Maasdijk in als fundraiser om onze campagnes “Omdat superhelden echt bestaan” en “Omdat Sporten niet vanzelfsprekend is” onder de aandacht te brengen, en om de inzet van hulphonden voor mensen met het syndroom mogelijk te maken.  

Help onze fundraiser en doe mee met de Maasdijk | 19 en 20 juni 2021 | 

De Maasdijk is het leukste Multi-sportevent van Oss en omgeving. Je kunt kiezen uit verschillende onderdelen en diverse afstanden: 

 • Hardlopen: 1 km Rabo Family Color Run, 5 km Van Mun Advies Nightrun, 10 km, halve marathon, marathon 
 • Triathlon: de 1/8 triathlon (individueel) en de 1/4 triathlon (individueel, als trio, als duo of als bedrijfsteam) 
 • Wandelen: 12, 20, 30, 40 en 50 kilometer, een Kennedymars van 80 kilometer en een nachtwandeling van 40 kilometer 
 • Inlineskaten: 10 km wedstrijd (in pelotonstocht voor de jongere skaters), 30 en 60 km toertocht 
 • Steppen: 10 km wedstrijd (in peloton voor de jongere skaters), 30 en 60 km toer- of pelotonstocht 
 • Me-moveren: 30 of 60 km toer- of pelotonstocht 

Alle onderdelen gaan over unieke parcoursen. Met onder meer passages over de dijk langs de Maas, uiteraard, en sfeervolle doorkomsten door de kernen van de gemeente Oss. De finish van alle onderdelen is op het supergezellige finishterrein in het centrum van Os. 

Of je nou gaat voor een PR, of voor een gezellig dagje sporten met je vrienden, je collega’s, je klasgenoten of je familie, of je je nou voor het eerst waagt aan een hardloopwedstrijd of een triathlon, of je nou wilt trainen voor een meerdaags wandelevent, of gewoon lekker wilt uitwaaien op de dijk, of je nou een sporter bent met een beperking, een supporter met een spandoek, of een vrijwilliger met een vrije dag: De Maasdijk is voor iedereen! 

 

Kom in actie en schrijf je in. Help Stichting Steun 22Q11 om haar doelen te bereiken!                                                                             

Wij hopen dat veel mensen met ons deze sportieve uitdaging aangaan op 19 en 20 Juni 2021, zich inschrijven en een actiepagina aanmaken bij het crowdfunding-platform van Stichting Steun 22Q11. Kom in actie en help ons door je bij ons aan te melden als actievoerder en je in te schrijven voor de Maasdijk.

Inschrijven gaat via de volgende 2 stappen:

 

1. Om je aan te melden kun je contact opnemen met Petra Oostema via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Na aanmelding ontvang je de benodigde informatie om de actiepagina aan te maken en te koppelen aan onze Stichting en/of een van onze projecten. Wij zijn benieuwd naar je motivatie om je in te zetten voor het 22Q11 syndroom en zien graag je je verhaal achter je persoonlijk foto.  

Onze actiepagina is hier zichtbaar. 

Ieder die zich inschrijft bij de Maasdijk en een actie pagina aanmaakt ontvangt een 22Q11 shirt om die dag maximaal zichtbaar te zijn voor het 22Q11 syndroom. 

* Zie notitie 
** Zie notitie 

2. Schrijf je in voor het desbetreffende onderdeel bij de Maasdijk zelf via deze link https://demaasdijk-events.nl/disciplines/ Kosten van de inschrijving moeten aan de organisatie van de Maasdijk worden voldaan. 

Wil je meer weten of informatie ontvangen om je sponsoren te laten weten waarvoor jij je inzet? Stuur ons dan een berichtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


 
U kunt ons ook helpen door te doneren. 


Draag u onze Stichting een warm hart toe dan kunt u ook doneren via de doneerbutton op de homepagina van onze website. Klik dan hier. Wij kunnen uw steun goed gebruiken! 

Hartelijk dank namens Team Stichting Steun 22Q11. 

 

Schema maasdijk 1Schema maasdijk 2

 

Aanwezigheid Stichting Steun 22Q11 alleen op de Heuvel in Oss
Aanwezigheid afhankelijk tijd en van het aantal inschrijvingen
*Stichting is niet aanwezig op deze locaties en bij deze starttijden.

* Check voor kosten inschrijving,  bij vroegere inschrijving krijg je korting, late inschrijvingen zijn duurder dan door ons vermeld. Kosten zijn ook goedkoper bij inschrijving kinderen onder een bepaalde leeftijd 

**Actiepagina aangemaakt en de Maasdijk afgelast wegens Covid 19 : 

Indien de Maasdijk niet doorgaat vanwege Corona zorg dan dat je je aan de afspraak houdt door de afstand alsnog op de afgesproken dag te lopen, rennen of fietsen of welke andere vorm je hebt afgesproken bij jou in de buurt. Download de Strava App en neem je tijd en route op.  

 1. Maak hier melding van bij de Stichting via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
 2. Publiceer dit op je Facebookpagina 
 3. Geef dit door aan de mensen die hebben gedoneerd 
 4. Zet dit als bewijs op je actiepagina.  

  (Houd je aan je afspraak ook als de Maasdijk vanwege corona wordt afgelast!! Geen refunds op de donaties, je bent hiervoor zelf verantwoordelijk)  

Keurmerken

ANBI logoCBF logo

Doneer

22Q11 doneer

Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.
Please wait

Copyright steun22Q11.nl © 2014. All Rights Reserved.