22q11 shirt nu ook te koop!

 
Shirt ZOO bestellen
 
Was je er niet bij tijdens 22Q at the ZOO maar wil je wel zo'n gaaf Superaap Sammie shirt? Dat kan natuurlijk!
De kosten voor het Superaap Sammie shirt zijn 10,- inclusief verzending. Wil je een shirt mail ons dan op: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  en geef je maat en adres aan ons door. Zodra je een bevestigingsmail van ons hebt gehad met betalings gegevens sturen wij het shirt op zodra je betaling binnen is. 
Wij hebben besloten als Stichting dat we niet meer ieder jaar een nieuw 22Q at the ZOO shirt gaan uitgeven maar dat dit shirt (samen met het Q shirt, blauwe polo en sportshirt) voorlopig ons nieuwe awareness shirt gaat worden waarmee wij evenementen vanuit de Stichting zichtbaar gaan maken. Zo houden we op die manier kosten laag, denken we aan het milieu en gebruiken we het dus niet eenmalig.
Samen voor meer zichtbaarheid van het 22Q11 syndroom!
Wij maken als Stichting geen winst op het shirt omdat het voor ons belangrijker is dat het shirt door veel mensen wordt gedragen. 
Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input

Anti-spam

Invalid Input