Kom samen op 4 Juni met 't KAG in actie voor 22Q11 tijdens dit unieke wandelevenement.

Afbeelding kom in actie button.jpg

Kom samen met 't KAG in actie voor 22Q11 tijdens dit unieke wandelevenement.

Voor wie ons nog niet kent? Wij zijn Studentenvereniging 't KAG en dit staat voor vrijheid en plezier.

Onze missie is een plek voor iedereen, gezelligheid en groepsvorming. Naast het studentenleven vinden wij het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn, en zo zetten wij ons elk jaar in voor een goed doel. Dit jaar hebben wij gekozen om ons in te zetten voor Stichting Steun 22Q11.

Op 4 Juni gaan wij voor Stichting Steun 22Q11 wandelen in Breda. Dit doen wij op onze eigen unieke manier in samenwerking met Stichting Steun 22Q11. Overige details volgen nog. 

De afstanden waaruit gekozen kan worden zijn:

2,5 KM (kidsloop)  5 KM,  11 KM en de bijzondere 22,11 KM

Het zou natuurlijk fantastisch zijn als wij met een zo'n groot mogelijke groep deze wandeltocht kunnen maken. Zodat mensen zien en horen over het 22Q11 syndroom en dat wij daarnaast een zo groot mogelijk bedrag ophalen voor Stichting Steun 22Q11. Ik ben enthousiast! Ik schrijf me in!  

Direct inschrijven

Naast het inschrijven is het daarom ook belangrijk dat je een SUPPORT PAGINA aanmaakt.

Dit kan je doen via de link: Project Studentenvereniging ’t KAG komt in ACTIE! (dosupport.nl)  Je kan hier je eigen wandelactie pagina  koppelen aan de hoofdpagina van t KAG. Zo zie je wat je zelf op haalt maar ook het totale bedrag. Dit doe je met de button: Kom in actie op de pagina van Do Support. Om je een handje op weg te helpen zie je hieronder hoe je dit kan doen. Toch nog vragen? Mail ons dan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Alleen doneren? Dat mag natuurlijk ook. 

t KAG Jpeg LR

Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input