Het kernteam van Stichting Steun 22Q11

De kernteam verbindt ouders en mensen met het 22q11 syndroom. Ze ondersteunen het bestuur bij diverse taken. 

Het doel van het kernteam

Wegwijzer zijn voor ouders die na de diagnose zoeken naar informatie en contact met lotgenoten. 

Dat betekent dat zij ervoor zorgen dat er jaarlijks een familiedag georganiseerd wordt. Contacten met ouders leggen/onderhouden die vragen hebben en jaarlijks een oudercontactdag organiseren. Onze besloten facebookpagina's onderhouden. Daarnaast ouders en belangstellende adviseren en informeren. Hulp bieden bij acties die voor de Stichting Steun 22Q11 ondernomen worden.

Wil je deelnemen in onze pool van vrijwilligers en gevraagd worden op het moment dat we een actie of een evenement hebben? Dit kan via iDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

De oudervereniging is een onderdeel van Stichting Steun 22Q11. Ouders, mensen met het 22q11 syndroom en belangstellenden kunnen lid worden van Stichting Steun 22Q11 door een van de donateursvormen aan te gaan. Het ouderverenigings lidmaatschap kost € 35 per jaar per gezin (bij automatische facturatie) 40,- bij een factuur. 

Vanaf 2019 hebben we gekozen voor meerdere vormen van donateurs mogelijkheden. Deze zijn te lezen bij: Steun ons. Het ouderverenigings lidmaatschap is daar een onderdeel van. 

 

Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input