22Q11 Bigshopper, Zadelhoesjes en Superaap Sammie shirt
Hoe gaaf is onze 22Q11 Bigshopper! Deze is voor 10,- incl verzenden te koop bij ons.
 
Hoe? Heel makkelijk door 10,- euro over te maken naar Stichting Steun 22Q11 op rekening nummer: NL20 KNAB 0726 4806 57 
TBV: Bigshopper en je volledige adres in de omschrijving. 
 
We versturen onze post altijd op dinsdag! 
 
Je kan de bigshopper ook gratis krijgen van ons als je bij je lokale supermarkt de emballage / statiegeld actie opzet! Haal je meer dan 50,- euro statiegeld op met de actie sturen wij de bigshopper gratis naar je toe! 
 
Bigshopper
Maar we hebben meer! Wat dacht je van onze zadelhoesjes. Deze zijn te koop voor 5,-  Bestellen via dezelfde procedure als de bigshopper
 
Zadelhoesje
 
 
Onze Superaap Sammie heeft ook een nieuw shirt. Het shirt is er vanaf 98/104 tm maat M. Kosten 15,- incl verzenden. Super leuk om te dragen met WK, EK of koningsdag bijv. Zet in je omschrijving ook je maat erbij! 
 
shirt superaap elin
 
Ontvang nu gratis bij 1 van deze artikelen onze kliko sticker! Dan vindt je je kliko in 1 oogopslag terug! 
 
 
Zichtbaar de Zomer in voor 22q11 met Superaap Sammie

We blijven voortdurend werken aan zichtbaarheid voor het 22q11 syndroom en daar zetten wij o.a onze mascotte Superaap Sammie voor in! Sammie is ook in ons logo verwerkt en voor veel kinderen een mooi onderdeel van onze Stichting. Zo heeft Aap een eigen theatershow gehad, eigen liedjes (met bijbehorende CD) en is er uiteraard ook een knuffel versie! Maar nog veel meer leuks! 

 

Aap zonneschermen LR

 

 

De Vermeulen Groep komt in actie tijdens de Leiden Marathon voor Stichting Steun 22Q11

Businessloop voor 22q11

Op zondag 10 oktober wordt de 30e Leiden Marathon gehouden. Van alle grote loopevenementen in Nederland is “Leiden” de eerste die na de coronacrisis de hardlopers op alle vijf afstanden mag wegschieten. Dat wordt een ouderwets hardloopfeest. En voor de tweede keer sponsort de Vermeulen Groep de 42 km, het koningsnummer van de Leiden Marathon. 

In actie voor 22Q11: 3 Vermeulen-teams nemen deel aan de businessloop. Voor elke gelopen kilometer binnen de teams, dragen ze € 5,- af aan onze Stichting Steun 22Q11.

De Vermeulen Grioep zegt hierover: Deze Stichting ligt ons nauw aan het hart, omdat de dochter van een van onze medewerkers dit syndroom heeft. De Vermeulen Groep is ook vriend van de Stichting doordat ze zich hebben aangesloten bij onze Club van 100. 

Wij wensen de teams veel succes! 

vermeulen groep

Voorbeeld: Statiegeld actie voor 22Q11 in supermarkten.
donatie flyer jumbo
 
Niet alleen je bonnetje inleveren voor het goede doel maar je kan nu ook zelf onze 22Q11 "Superhelden" flyer aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en zorgen dat deze in je supermarkt komt te hangen in je eigen woonplaats.
 
Zo help je mee de bekendheid te vergroten en daarnaast een bijdrage te leveren aan meer onderzoek voor het 22Q11 syndroom. Kunnen we op je rekenen?
 
Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input