Wij willen dit graag onder de aandacht brengen binnen jouw club. Wellicht is sporten met een beperking al mogelijk bij jullie club, maar is er nog niet veel aandacht voor of misschien wel al, maar passen wij daar nog prima bij.

Wij willen dit onder de aandacht brengen bij jouw club. Dit kan uiteraard op verschillende manieren en die zijn ook allemaal te combineren. Denk bijvoorbeeld aan: een bord, een banner, een poster of een vlag buiten op het sportveld. Ook een advertentie in het clubmagazine is een mogelijkheid of naamgever van een toernooi. Onze Stichting kan zichtbaar zijn op de clubkleding van de selectiespelers, of van een team in combinatie met de hoofdsponsor die op deze wijze ook weer zijn maatschappelijke betrokkenheid laat zien. Uiteraard denken we graag met je mee wat het beste past. We kunnen daarnaast sparren over de mogelijkheden en hoe we dit samen kunnen inzetten en naar buiten kunnen brengen op bijv. Social media.   

Het kost je club niets! Je geeft ons alleen de ruimte om zichtbaar te zijn. 

Wat is nog meer voordeel voor je club? Je krijgt uiteraard als betrokken sportclub in Nederland een mooie vermelding in ons jaarmagazine “Overleven met 22Q11”, op onze social mediapagina’s en op onze website.

Daarnaast laat je als club aan je omgeving zien dat je maatschappelijk betrokken bent bij de samenleving en je woonplaats. Je laat je sponsoren zien dat de club zich inzet voor kinderen voor wie sporten niet vanzelfsprekend is. Wellicht trekt deze mogelijkheid nog andere sponsoren over de streep om zich juist bij jullie club aan te sluiten. 

Ons voordeel? Zichtbaarheid, herkenning, bekendheid, aandacht en samen betrokken zijn. Door ons te laten zien bij sportclubs bereiken wij een nog grotere doelgroep..          

Uiteraard zorgen wij ervoor dat d.m.v. flyers de sporters, sponsoren en betrokkenen binnen je club begrijpen waar het om gaat. Dat dit een bijzondere samenwerking is op maatschappelijk niveau.  

Wat denk je? Is jullie club hier klaar voor? Samen sterk? Maatschappelijk betrokken? Wij horen het graag. Informatie en belangstelling: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je op een andere manier helpen door te doneren voor dit project? Klik dan hier: DO - Support

Sportieve groet, Team Stichting Steun 22q11 

Reeds betrokken sportclubs vanaf:

2019

Tennisvereniging LTC Uden 

SVG Tilburg 

Sportschool Maach Helmond 

CRT Raalte 

RKSV Mierlo Hout 

SV Slikkerveer Ridderkerk 

2020

RKSV Udi'19 / CSU Uden 

Rc Octopus Uden 

FC Uden 

Hockeyclub Mill 

Golfpark de Leemskuilen Uden 

Voetbalclub KGB 

IJTC Groenvliet 

Voetbalvereniging Wildervank 

Voetbalclub NSC Nijkerk 

KVV Losser 

VV Voorst 

Volleybal vereniging Podarwic 

Zwembad De Banakker Ettenleur  

Tennisvereniging de Gaensacker 

2021

AV Clytoneus 

SCW Rijsenhout 

TV de Ronde Vener 

DBV Avios Voetbal Club 

SJS Stadskanaal 

Tennisvereniging de Gaensacker 

RKSV Prinses Irene 

TSV Theole 

Korfbalvereniging ZKC'31 

SV KDO Sportvereniging 

SPCL Brummen 

Sportcentrum Pijnacker 

ADO Den Haag 

ADO Den Haag Jeugdopleiding De Aftrap 

Dordrecht '90 

NAC Breda 

2022

Manege Hogerduinen - Stichting Centaur  

TTV Maashorst Uden  

2023

TV Huizen 

DHC Delft 

Keurmerken
ANBI logoLogo_Erkend_Goed_Doel_RGB.png
Doneer
22Q11 doneer
2023 11 20 qr cODE
Nieuwsbrief

Wilt u via onze nieuwsbrief op de hoogte blijven over Stichting Steun 22Q11? Schrijf u dan nu in en u ontvangt dan onze nieuwsbrief per e-mail. Stichting Steun 22Q11 respecteert uw privacy. Uw gegevens worden alleen gebruikt door de stichting en u kunt zich ten alle tijden weer uitschrijven.

Invalid Input